Gyermekek és szülők közös kalandozása a fantázia világába

Játék kicsiknek- Mondd és csináld

Nyuszika

2017. április 11. - mondd és csináld

Sziasztok! :) 

A lenti mondókának van egy kis története, hiszen tavaly a barátokkal elmentünk egy fantasztikus vendégházba (Bánvölgye vendégház), aminek az a különlegessége, hogy egy hatalmas völgy közepén van, és körülötte a dombokon, völgyeken, gyönyörű mezei virágokon kívül szinte semmi nincsen. Itt nem kell félteni a lurkókat, hogy ne menj ide, vagy ne menj oda, mert egyszerűen nem tudnak rossz helyre menni. :) És ezen a bizonyos dimbes-dombos szépséges helyen még nyuszik is előfordulnak, akikkel a nagyobb fiúk egy kicsit fogócskáztak is. :)

Tovább

Cseresznye

 

Sziasztok!

Ugye ti is ennétek egy jó nagy tál cseresznyét? Sajnos még elég messze van a szezonja, így helyette inkább kuporodjunk be a gyerekszobába egy jó meleg kakaóval, és mondókázzunk a lurkókkal a cseresznyéről ha már nem ehetjük:) Ne feledjétek a mozdulatokat sem. :)

Jó szórakozást mindenkinek!:)

Tovább

Cicás mondóka + meglepi cicás meghívó

Egy kis kihagyás után jöjjön egy cicás mondóka. Ajánlom egyik legjobb barátnőmnek Pető Noéminek, és minden kis macskaimádónak. A mondóka mellé egy cicás babazsúr meghívót is kapnak a fanatikus rajongók:) Kellemes mondókázást, jó táncikálást!:)

Tovább